BIOLOGIK FAOL MODDALARNI TAJRIBA HAYVONLARINING GEMOTOLOGIK VA IMMUNOLOGIK KO‘RSATKICHLARIGA TA‘SIRI - Ochilov B.S; Aliyev D.D. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada biologik faol moddalarni chorvachilik hayvonlari hususan tajriba hayvonlarining gemotologik va immunologik ko‘rsatkichlariga ta‘siri o‘rganilganligi va olingan natijalar bo‘yicha ma’lumotlar bayon qilingan