INVESTITSION FAOLIYAT VA TASHQI KREDITNING IQTISODIY MOHIYATI VA ULARNING O`ZBEKISTON IQTISODIYOTIDA TUTGAN O`RNI - Baxridinov Jahonbek Azimjon o‘g‘li; O‘tamurodov Elshod Kamoliddin o‘g‘li; Muzaffarov Dilshodbek Bahodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada investitsiya faoliyati va tashqi kredit siyosatining iqtisodiy mazmun-mohiyati, ularning barqaror iqtisodiy yuksalishni ta’minlashda muhim omil sifatidagi ahamiyati hamda faol investitsiya va kredit siyosatini olib borishda davlat boshqaruvi, shuningdek O`zbekiston iqtisodiyotida investitsion jarayonlar to`g`risida malumotlar keltirilgan.