TA’LIM MODELLARINING QIYOSIY TAHLILI - Payzullayev Shodiyor (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim modellarining tahlili amalga oshirilgan bo’lib, ular orasidagi farqlar, o’xshashliklar va samaradorlik jihatlari ko’rib chiqilgan. Tahlil davomida an’anaviy va zamonaviy ta’lim yondashuvlarining ijobiy va salbiy tomonlari baholangan. Natijalarga asoslanib, ta’lim jarayonini takomillashtirish bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.