MAVZU: OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI MUDOFAA VAZIRLIGI AVTOMOBILLARNI TA’MIRLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Begimov Ilhom Eraliyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya / Abstract / Аннотация: Oʻzbekcha: Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Mudofaa vazirligining avtomobillarni ta’mirlash tizimini takomillashtirish masalalari koʻrib chiqiladi. Texnologik modernizatsiya, kadrlar malakasini oshirish, ehtiyot qismlar taʼminoti va logistika jarayonlarini avtomatlashtirishning dolzarb yoʻnalishlari tahlil qilinadi. Ushbu takomillashtirishlar mudofaa tizimining umumiy samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.