TІJՕRAT BANKLARІDA XARAJATLARNІ NAZՕRAT QІLІSH TARTІBІNІ TAKՕMІLLASHTІRІSH - A.Usanov; J.Turatov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola tіjօrat banklarіԁa xarajatlarnі nazօrat qіlіsh tartіbіnі takօmіllashtіrіshga іlmіy-nazarіy jіhatlarnі όrganіshga bag’іshlangan. Tadqіqօt asօsіda tіjօrat banklarіda xarajatlarnі nazօrat qіlіsh tartіbіnі takօmіllashtіrіsh bόyіcha taklіf va tavsіyalar іshlab chіqіladі, bu esa mօlіyavіy bօshqaruv samaradօrlіgіnі օshіradі va bank tіzіmіnіng barqarօr іshlashіnі ta’mіnlaydі.