DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATI ORGANLARI VA ICHKI AUDIT XIZMATLARI FAOLIYATINI MUVOFIQLASHTIRISHNING NAZARIY – METODIK ASOSLARINING AHAMIYATI (Adabiyotlar sharhi). - N.Ismoilova; M.I.Daminova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Jahon amaliyotida davlat moliyaviy nazorati organlari va ichki audit bo‘yicha umumqabul qilingan normalar xalqaro standartlar bilan belgilangan. Davlat moliyaviy nazorati organlari va ichki audit xizmatlari faoliyatini muvofiqlashtirishni isloh etish jarayonida davlat sektorida ichki audit faoliyatini ushbu normalarga muvofiqlashtirishga alohida e’tibor qaratilgan.