MEHNAT TARBIYASI: KELAJAK AVLOD UCHUN ASOS - Roʻziyev Doniyor Mamatrayim oʻğli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anontatsiya: Mazkur maqola mehnat tarbiyasining ahamiyati, maqsadlari, omillari va foydalari haqida so‘z yuritadi. Unda mehnat tarbiyasining jamiyat va shaxs rivojidagi o‘rni, yosh avlodni mehnatsevarlikka qanday yo‘naltirish kerakligi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Maqola, mehnat tarbiyasining oilada, ta’lim muassasalarida va jamiyatda amalga oshirilishi, shuningdek, bu tarbiyaning ijtimoiy va ma’naviy foydalari haqida keng tushunchalar beradi. Shuningdek, mehnat tarbiyasining yoshlarning jismoniy va ruhiy rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ko‘rsatib o‘tiladi.