ЁШЛАРНИ АХБОРОТ ХУРУЖИ ВА ТАҲДИДЛАРДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШДА САМАРАЛИ УСУЛЛАРНИ ИШЛАБ ЧИҚИШНИНГ ДОЛЗАРБЛИГИ - Рустам Ахунджанович Бегматов. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация.Мақолада ёшларни ахборот хуружи ва таҳдидлардан ҳимоя қилишда самарали усулларни ишлаб чиқишнинг долзарблиги ва мамлаатимизда бу соҳада амалга оширилаётган ислоҳатлар қисқача баён қилинган.