TARIX FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Qosimova Gulchehraxon Irgashevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Tarixni o‘qitish jarayoni nafaqat bilim berish, balki o‘quvchilarda tarixiy tafakkur, tanqidiy fikrlash va ijtimoiy mas’uliyatni shakllantirishga qaratilgan bo‘lishi kerak. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar va qiziqarli metodlardan foydalanish tarix fanini o‘qitishda samaradorlikni oshirishga yordam beradi.