ELEMENTAR MATEMATIKADA TASDIQ VA DALIL USULLARI: NAZARIYA VA AMALIYOT. - Muhammademinov Ahmadjon Azizjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Elementar matematikada tasdiq va dalil usullarining nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Matematik tasdiq va dalil qilish jarayonlari ilmiy tadqiqotlarning asosi bo‘lib, matematik qonunlar va teoremalar ishonchli dalillar bilan tasdiqlanishi kerak. Maqolada ushbu jarayonlarning asosiy metodologiyasi va amaliy tadbiqlari yoritiladi.