SHAXSNING TA’LIM, TARBIYASI VA RIVOJLANISHIDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI - Mamadaliyeva Muhayyo Komiljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Multimedia vositalari yordamida shaxsga yo‘naltirilgan ta’limni amalga oshirish jarayoni zamonaviy, ko‘p tarmoqli, predmetga yo‘naltirilgan multimediali o‘quv vositalarini ishlab chiqishni va foydalanishni talab etadi.