“OMMAVIY MADANIYAT"NI YOSHLAR HAYOTIGA TA’SIRI - Qo‘ziyeva Barnoxon Komiljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada “Ommaviy madaniyat"ni yoshlar hayotiga ta’siri o’rganildi xamda globallashuv sharoitida yoshlarning ongi va tafakkurini o‘zgartirishga qodir bo‘lgan turli axborot xurujlarining, g‘oyalarning tobora chuqurlashib borayotganligi va uni oldini olishga qaratilgan ba’zi masalalarga e’tibor qaratilgan.