AXBOROT VA SUN’IY INTELLEKTNING TA’LIM SOHASIDAGI O‘ZGARISHLAR VA YANGILIKLAR. - Mahammatjonova Zeboxon Madaminjon qizi; Mirzayeva Dilnoza Ulug’bek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Sun’iy intellekt tushunchachi qay tarzda kelib chiqanligini yozib o‘tganman.Sun’iy intellekt (SI) sohasidagi 2021-yil o‘zgarishlar va yangiliklar haqida keldirib o‘tdim, bu sohadagi rivojlanish va yangiliklarning jiddiy ahamiyatga ega bo‘ldi. Sun’iy intellekt texnologiyalari va algoritmlari o‘sib borayotgan va rivojlanayotgani, bu sohada multidisiplinarni yaxshilash va etik muammolar bilan shug‘ullanish muhim ahamiyatga ega bo‘lishi kutilmoqdaligi keltirildi. Yangi texnologiyalar va mahsulotlar foydalanuvchilar uchun yangi imkoniyatlarni ochishda o‘rtacha rolni o‘ynaydi.