O’QUVCHI YOSHLARNI KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Muydinova Sayyoraxon Toxirjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif tomonidan ta’lim muassasalarida yoshlarni kitobxonlik madaniyatini shakllantirish xamda kitobxonlik targ’ibotini tashkil etish masalasi bo’yicha atroflicha fikr yuritilgan.