YOSHLARNI JISMONIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA JISMONIY TARBIYA FANINING O’RNI VA AHAMIYATI - Kadirov Olimjon Jamoldinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Samarali jismoniy tarbiya dasturlarini ishlab chiqish va amalga oshirish uchun malakali o’qituvchilar, zamonaviy jihozlar, qiziqarli dasturlar va individual yondashuv muhim ahamiyatga ega. Jismoniy tarbiyaning ahamiyatini oshirish orqali biz pedagoglar sog’lom va baquvvat yoshlarni jamiyatga yetkazib berishga hissa qo’shishimiz mumkin.