AXBOROTLASHGAN TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING MUSTAQIL O’Z-O’ZINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Kudenov Temurbek Maxsetbayeviсh (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborotlashgan ta’lim muhitida talabalarning mustaqil o‘z-o‘zini rivojlantirishini ta’minlashda pedagogik dasturiy vositalarni qo‘llashning metodikasi yoritiladi. Pedagogik dasturiy vositalarning o‘ziga xosligi, ularni tanlash va qo‘llash usullari hamda ta’lim jarayonidagi samaradorlikni oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda shaxsiylashtirilgan ta’limni tashkil qilish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.