АK UZBEKTELEKOM BUXORO FILIALIDA MARKETING FAOLIYATIDA SAMARADORLIKNI OSHIRISHNING MUHIM STRATEGIYALARI - Tursunov Rovshan Xasildjanovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, telekommunikatsiya sohasida raqobatbardoshlikni ta’minlash uchun kompaniyaning marketing strategiyalarini takomillashtirish, innovatsion yondashuvlar orqali xizmatlar ommabopligini oshirish o’rganilgan. Bundan tashqari, AK "Uzbektelekom" Buxoro filiali kabi yirik kompaniyalar mintaqaviy miqyosda aloqa tarmoqlarini rivojlantirish, zamonaviy xizmatlarni joriy etish va mijozlarga sifatli xizmat ko‘rsatish strategiyalar amaliy tahlil qilingan.