MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLADAGI BOLALARDA JISMONIY TASAVVURLARINI TARBIYALASHNING AHAMIYATI - AXTAMOVA MUSHTARIY PARVIZ QIZI; O‘KTAMOVA MAFTUNA MUZAFFAR QIZI; ULUG‘BEKOVA MUNOJAT MIRZO QIZI; XOLMATOVA XAFIZA BOBOKAMBAROVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annatotsiya: Bu maqolada maktabga tayyorlashda bolalarning jismoniy harakatlari, chiniqtirish usullari va elementar matematik bilimlari, tasavvurlarni tarbiyalashning ahamiyati haqida aytib o’tilgan.