MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA BOLALARGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - CHORSHANBIYEVA BOLXIN SAIDMUROD QIZI; PARDAYEVA IRODA ILHOM QIZI; RUZIBOYEVA SHUKURJON IKROMOVNA; URUNOVA GULSHOD MARDONOVNA (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarning maktab ta’limiga tayyorgarligiga ta’sir etuvchi omillar va ularni bartaraf etish yo‘llari batafsil yoritilgan.