SHKNI ISHGA TAYYORLASH - Ismonova Gulnora Osmonjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Ushbu ma’ruza matnida kompyuter yig‘ish bilan tanishib chiqamiz. Kompyuter bir nechta qurilma va platalardan tashkil topadi. Qurilmalarning har birini nimaga ishlatilishidan xabardor bo‘lsangiz, o‘zingiz bemalol kompyuter yig‘ib olishingiz mumkin. Kompyuterni yig‘ish, operatsion tizimni va ishlash uchun kerakli dasturlarni yuklash 1 soatdan 3 soatgacha vaqt olishi mumkin.