QISHLOQ XO‘JALIGIDA TRANSPORT LOGISTIKASI - Saidova Feruza; Shoyimardonova Marjona (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qishloq xo‘jaligida transport logistikasining ahamiyati, asosiy muammolari va ularni hal etish yo‘llari tahlil qilingan. Qishloq xo‘jaligi mahsulotlarining buziluvchanligi va mavsumiyligi transport tizimiga alohida yondashuvni talab qiladi. Samarali logistika infratuzilmasini yaratish, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish va transport xarajatlarini optimallashtirish masalalari yoritilgan.