LOGISTIKANING MINTAQA RIVOJLANISHIDAGI O‘RNI - Ilasheva Yayra; Saidova Feruza Kamolovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola logistikaning mintaqaviy iqtisodiyot va ijtimoiy rivojlanishga ta’sirini tahlil qiladi. Logistika tizimlarining samarali tashkil etilishi savdo, transport va sanoat sohalarida o‘sishni ta’minlab, mintaqalararo aloqalarni mustahkamlashda muhim ahamiyatga ega. Maqolada logistika infratuzilmasi, raqamli texnologiyalar roli va mintaqa taraqqiyotidagi strategik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi.