TAQSIMOT LOGISTIKASI - Saidova F.K; Tuxtayev Elbek Kamol oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada taqsimot logistikasi nima ekanligi, uning qanday maqsadda qo’llanilishi, uning global iqtisodiyotdagi o’rni, kerakliligi, u bilan olib borilayotgan logistik jarayonlarning rivojlanganligi sababli qulay boshqarilayotgani va shu kabi muhim mavzular haqida fikr boradi. Shuningdek maqolada taqsimot logistikasidan foydalanishni takomillashtirish haqida so’z boradi.