CHIZIQLI QAROR QILISH FUNKSIYASI VA UNING QO’LLANILISHI. - Tojimamatov Israiljon Nurmamatovich; Ergasheva Mahliyoxon Nuriddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya Ushbu amaqola chiziqli qaror qilish funksiyasining asosiy prinsiplari, uning matematik asoslari va real hayotdagi qo‘llanilishlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, chiziqli modellarni yaratish uchun zarur bo‘lgan ma’lumotlarni to‘plash usullari ham muhokama qilinadi. c