KATTA MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH, REJALASHTIRISH, STRATEGIYANI MUHOKAMA QILISH. - Umarov Begzod Azizovich; Ergasheva Mahliyoxon Nuriddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola katta ma’lumotlardan foydalanish, katta ma’lumotlar stretigiya, katta malumotlar strategiyasini rejalashtirish va katta ma’lumotlar strategiyasini aniqlash haqida.