O’ZBEKISTON DAVLAT KONSERVATORIYASI NUKUS FILIALI XALQ CHOLG’ULARINING IJODIY FAOLIYATI - Madrimova To’xtajon; Kamalova Gulmaryam Maksedullaevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Zaretdinov Qurbonbay – o‘zining ajoyib musiqiy mahorati, qisqacha umri va Uning yorqin asarlaridan biri Dayi qiz asari D Allanazarov so’ziga bastalagan salist ham fortepiyano uchun yozilgan asar mazmun va melodik va gormonik jihatdan tahlil qilinadi