O‘SMIRLARDA ZARARLI ODATLAR VA JINOYAT SODIR ETISH O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Rahimova Sabohat Bahodir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada dolzarb ahamiyatga ega bo‘lgan voyaga yetmaganlar o‘rtasida zararli odatlar va jinoyat sodir etish ko‘rsatkichi orasida psixologik bog‘liqlik yoritilgan.