EVENT (TADBIR VA KO’NGILOCHAR DASTURLAR MARKETING) MENEDJERING ASOSIY VAZIFALARI. - Ahmedova Hafiza Sayitkulovna; Muxiddinov M.Sh (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
АNNОTАTSIYА. Ushbu maqola tadbir va ko’ngilochar dasturlarni marketingni boshqarishning asosiy vazifalari va prinsiplari haqida atroflicha ma’lumot beradi. Tadbirlarni tashkil etish, marketing strategiyalarini ishlab chiqish, auditoriya bilan aloqani o’rnatish va tadbir muvaffaqiyatini o’lchash kabi masalalar muhokama qilinadi. Tadbir menejmenti, marketingning ajralmas qismi sifatida, brend imijini yaratish va rivojlantirishda muhim rol o’ynaydi. Maqolada turli xil tadbir turlarini (yig’ilishlar, konferensiyalar, konsertlar va boshqa ko’ngilochar dasturlar) boshqarishdagi metodologiyalar, strategiyalar va amaliyotlar hamda marketing texnikalari muhokama qilinadi. Shuningdek, zamonaviy marketing vositalari va texnologiyalari, jumladan raqamli marketing va ijtimoiy media platformalarining tadbirlar va ko’ngilochar dasturlarni ilgari surishdagi roli tahlil qilinadi.