INVESTITSIYA MEXANIZMLARINI MODERNIZATSIYALASHDA YANGI TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI IQTISODIYOTNING ROLI. - Muxammedov Shamsiddin Faxritdinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, investitsiya mexanizmlarini modernizatsiya qilishda yangi texnologiyalar va raqamli iqtisodiyotning o’rni va ta’siri o’rganilgan. Shuningdek, raqamli iqtisodiyotning iqtisodiy rivojlanishdagi ahamiyati va u investitsiya boshqaruvi sohasida turli yangi imkoniyatlar yaratish tahlil qilingan.