IJTIMOIY INSTITUTLARNING O‘QUVCHI -YOSHLAR TARBIYASIDA AHAMIYATI. - Uralova Ma’rifat Shonazarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Ijtimoiy institutlar jamiyatda muayyan qoidalar, qonunlar va me’yorlar asosida insonlar o‘rtasidagi munosabatlarni tartbga soluvchi tizim sifatida tasvirlanadi. O‘zbekistondagi ijtimoiy institutlar faoliyatiga zamonaviy globallashuv jarayonlari va davlat siyosati ta’siri ham ko‘rib chiqiladi.