OLIY TA’LIM MUASSASALARI PROFESSOR-O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI BELGILASHNING BOSQICHLARI. - Xushvaqtov Yusuf Qurbonmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya: Bo‘lajak o‘qituvchilarda kreativ fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishda pedagog alohida o‘rin tutadi.Bu jarayonda “ pedagogning roli auditoriyada kreativlik muhitini yaratishdan iborat. Vaholanki, pedagog guruhda bo‘lajak o‘qituvchilar o‘zini erkin seza oladigan va o‘z fikrlari, g‘oyalari bilan bo‘lisha oladigan muhit yaratish lozim.