BOSHQARUVDA RAHBAR VA HODIM MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK SHARTLARI. - Burxonov Jasurbek Jahongir o’g’li; Xalimova Mashraboy Vaxidovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tashkilot boshqaruvida rahbar va xodimlar o’rtasidagi munosabatlarga ta’sir ko’rsatadigan psixologik omillar o’rganiladi. Nazariy asoslar va empirik tadqiqotlarni tahlil qilish orqali ishonch, muloqot, emosional intellekt va motivatsiya kabi muhim omillar aniqlanadi. Natijalar psixologik bilimlar asosida ish joyidagi dinamikani yaxshilash va samaradorlikni oshirish strategiyalarini taklif qiladi.