TAFAKKUR BORASIDAGI PSIXOLOGIK NAZARIYALAR - Samadullayev Lazizbek Zafar o’g’li; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada tafakkur Tafakkur inson ongining asosiy jihatlaridan biri bo‘lib, tafakkur jarayoni orqali biz dunyoni tushunamiz, uni idrok qilamiz va unda o‘zimizni anglaymiz.