TAFAKKUR OPERATSIYALARI - Sattorov Sardor Sunnatulloyevich; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Sportchilar uchun tafakkur operatsiyalari o’yin davomida qabul qilinadigan qarorlarni yaxshilashga yordam beradi. Bu maqolada turli xil tafakkur operatsiyalari va ularni sportda qanday qo’llash haqida ma’lumot beriladi.