KOXLEAR IMPLANTNING TUZILISHI VA KOXLEAR IMPLANTLI BOLALAR HAQIDA UMUMIY MA’LUMOTLAR - Xalimova Ozoda Ma’murjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda dolzarb bo’lgan hamda barchani e’tiborini tortgan qiziqtirib kelayotgan koxlear implantli bolalar va koxlear implantatsiya apparati, eshituv moslamalari va ularni tuzilishi implantatsiya jarayoni va operatsiya jarayonlari haqida ma’lumotlar berilgan.