СУРХОНДАРЁ ҲУДУДИДАГИ ТАРИХИЙ ОБИДАЛАР. - ЗИЁДУЛЛАЕВ ЗАФАР ХУСАН УГЛИ (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада қўҳна Сурхондарё ҳудудидаги тарихий обидалар едгорликлари ўрганилган. Айникса. Ал-Ҳаким ат-Термизий мақбараси Термиздаги меъморий ёдгорликлар диққатини ўзига тортади