KORXONALARNI BOSHQARISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALIY BOSHQARUV SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA IQTISODIY XAVFSIZLIKNI TAMINLASH MASALALARI - Saidov Mash'al Samadovich; Muxammadiyev Nodirbek Ikromjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamliy texnologiyalarning rivojlanish tendensiyalari, ulardan sanoat korxonalarining boshqaruv tizimida foydalanish orqaliy iqtisodiy xavfsizlikni taminlanishi va boshqaruv samaradorligini oshirish imkoniyatlari keng yoritilingan.