ASHTARXONIYLAR SULOLASI DAVRIDA BUXORO XONLIGINING IJTIMOIY-IQTISODIY HAYOTI. UBAYDULLAXONNING PUL ISLOHOTI - Tilakova Nasiba Tavakal qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ashtarxoniylar sulolasi davridagi Buxoro xonligining ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, savdo munosabatlari va Ubaydullaxon tomonidan o’tqazilgan pul islohoti haqida ma’lumot beriladi.