KLARNET CHOLG‘USINI O‘RGATISHDA O‘QITUVCHINING MAHORATI - Abdurayimov Fahriddin Muhammadali o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada klarpnet cholg‘usini o‘rganishda muhim bo‘lgan omillar, shu bilan bir qatorda o‘qituvchining o‘quvchiga bo‘lgan e’tibori, cholg‘u ijrochiligida ahamiyat berishi kerak bo‘lgan unsurlar yoritib o‘tilgan. Ahamiyatli jihati olimlarning nazariy qarashlari ham sharxlanib o‘tilgan.