USTUN STRATEGYALI MUVOZANATNING TAHLILI - Usmonov Murodjon Dusmurot o‘g‘li; Muroddullayev Murodjon Xusan o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada mamlakatimizda mustaqillik yillarida amalga oshirilgan keng ko‘lamli islohotlar milliy davlatchilik va suverenitetni mustahkamlash, xavfsizlik va huquq-tartibotni, davlatimiz chegaralari daxlsizligini, jamiyatda qonun ustuvorligini, inson huquq va erkinliklarini, millatlararo totuvlik va diniy bag‘rikenglik muhitini ta’minlash uchun muhim poydevor bo‘ldi, xalqimizning munosib hayot kechirishi, fuqarolarimizning bunyodkorlik salohiyatini qay darajada ro‘yobga chiqarilgani ko‘zda tutilgan.