UNIFIKATSIYALANGAN SIGNALLARNI ISHLAB CHIQISH ALGORITMLARI VA ULARNI QAYTA ISHLASH USULINI TADQIQ ETISH - Odil Abdujalilovich Jumayev; Muxriddin Tulkin o’g’li Ismoilov; G’iyosjon Baqoyevich Mahmudov; Anvarjon Komilovich Rahimov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Unifikatsiyalangan signallarni ishlab chiqish algoritmlari va ularni qayta ishlash texnologiyalari zamonaviy axborot tizimlarida muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada signallarni unifikatsiyalash jarayoni, ularni ishlab chiqish algoritmlari, uchta asosiy formula, va MATLAB dasturida grafik olish bo’yicha kod keltiriladi. Shuningdek, signal qiymatlarini qanday qayta ishlash kerakligi ko’rib chiqiladi.