ARDUINO UNO VA ARDUINO NANO PLATALARI TAHLILI, AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Rahimov Muzaffar Mirzohid o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Arduino Uno va Arduino Nano platalari haqida ma`lumotlar, ularning tahlili, afzallik va kamchiliklari haqida ko`rib chiqiladi. Arduino qachon va qayerda hamda qanday maqsadlar uchun yaratilgani haqidagi ma`lumotlar beriladi.