MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASIDA CHET TILINI O‘RGATISHDA O‘YIN METODLARIDAN FOYDALANISH - Tursunxo’jayeva Malika (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim davri bolalarning til va mantiqiy fikrlash rivojlanishi uchun muhim ahamiyatga ega. Chet tilini o‘rganish jarayonida o‘yin metodlari samimiy va samarali usul sifatida qaraladi. Ushbu maqolada o‘yin metodlarining afzalliklari va ularni chet tilini o‘rganishda qo‘llash usullari ko‘rib chiqiladi.