MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MATEMATIK RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA MANTIQIY FIKRLASHNI LOYIHALASH. - Ismailova Nilufar Isroildjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda matematik tafakkurni rivojlantirishda modellashtirish asosiy metodlardan biri ekanligi, maktabgacha yoshdagi bolalarni matematik tafakkurini rivojlantirishda axborot texnologiyalaridan foydalanish zarurati, mantiqiy fikrlashni rivojlantirish uchun loyihalar va faoliyatlar, mantiqiy munozaralar:va ularni mazmuni atroflicha yoritilgan.