SPORT FAOLIYATINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; IMOMOV MURODJON G‘ULOMOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sport faoliyatining o’ziga xos xususiyatlari va unga aloxida e’tibor berilishi, sportchining sportga bo’lgan munosabatlari, sportchining sportga psixologik tayyorgarlikm ko’rishlariga talab qilinadigan texnik va taktik jixatdan etibor berilishini yoritilgan.