TA’LIM JARAYONIDA QO’RQUVNI BARTARAF ETISHGA INNOVATSION YONDASHUV - Badritdinova Madina Baxromovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’smirlar intellektual rivojlanishiga innovatsion yondashuv orqali ulardagi ijtimoiy qo’rquvni bartaraf etish usullari, o’qitishga texnologik yondoshuvning o’zbek xalq pedagogikasi g’oyalari bilan uyg’unlashtirib o’quv jarayoniga tatbiq etish, kadrlar tayyorlash sifatini jahon ta’lim standartlariga muvofiqlashtirishda alohida o’rin tutishi, zamonaviy ta’lim texnologiyasida innovatsion yondashuvning ahamiyati yoritilgan. Maqola pedagoglar, psixologlar uchun mo’ljallangan.