QIZILQANOTLILAR OILASI. - Salimova Sharofat Isoqjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola qizilqanotlilar oilasi haqida bo‘lib, ularning tabiatda tutgan o‘rni ushbu oilaga kiruvchi vakillarining qanday xususiyatlarga ega ekanligini yoritilib berilgan. Bundan tashqari qizilqanotlilarning oziqlanishi, ko‘payishi, yashash muhiti va ularni qanday muxofaza qilinishi haqida ilmiy asoslangan ma’lumot keltirilgan.