KURSANTLARDA TEZLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Nurimov Zafar Raxmanberdiyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Tezlik sifati - bu odamning morfologik va funksional xususiyatlari majmui bo’lib, berilgan sharoitlarda minimal vaqt ichida harakatlarning bajarilishini ta’minlaydi.