YURAK IMPLANTATSIYASI - Sayfulloyeva Sabina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezis yurak qon tomir tizimi, uning tarkibiy tuzulishi, funksiyasi va asosiy vazifalarini yoritadi. Shuningdek, maqolada yurak qon tomir tizimi kasalliklarining bugungi kunda dolzarb muommoga aylanganligi haqida fikrlar keltirilgan. Hamda, yurak implantatsiyasi o‘ rganildi.