O‘SIMLIKLARNING CHO‘L MUHITIGA MOSLASHISHI - Sayfulloyeva Sabina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annoatasiya. Oʻlkamiz ajoyibotlarga toʻla. Ona tabiatimizda uchraydigan har bir zarraning oʻz vazifasi va xususiyatlari mavjuddir. Har bir narsa goh zarra boʻlsin, goh oʻsimlik yoki umuman tirik jon boʻlsin. Bularning barchasi bir-biriga chambarchas bogʻlangan holda hayot kechiradi.